Paris Hilton pakeni tulipaloa hotellissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paris Hilton joutui kokemaan kauhun hetkiä äskettäin Las Vegasissa järjestetyssä konsertissa, kun koristepalmu syttyi tuleen hotellissa. Body English -nimisen klubin syntymäpäivien kunniaksi järjestetyssä tapahtumassa oli esiintymässä The Killers -yhtye. Kutsuvieraiden joukossa olivat myös Paris ja hänen ystävänsä Kimberly Stewart ja Bijou Phillips.

Kolmikko seurasi yhtyeen keikkaa Hard Rock Hotellin vip-parvekkeen eturivissä, kun keikan loppupuolella joku vieraista heitti palavan tupakan parvekkeelta katsomon etuosaan. Tupakka lensi palmun juurelle, ja pian puun juurelta alkoi nousta savua ja liekkejä. Paris ystävineen oli ensimmäisten paikalta paenneiden joukossa.

Silminnäkijöiden mukaan musta savu levisi nopeasti, mutta onneksi paikalle nopeasti saapuneet palomiehet saivat tulen sammumaan. Paris ja hänen ystävänsä pääsivät ajoissa liekkejä pakoon. The Killers jatkoi keikkaa lainkaan huomaamatta uhkaavaa paloa. Fanien huuto ja kova musiikki peittivät palohälyttimien äänen alleen.