PMMP on syksyn kestosuosikki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mira Luoti ja Paula Vesala, eli tutummin PMMP on yllättänyt monet nousemalla Kovemmat kädet -albumillaan yhä uudelleen myydyimpien albumien listalle. Jo viime keväänä julkaistu levy ylitti platinarajan elokuussa ja albumista syksyllä julkaistu kumipainos on noussut syksyn listoilla monien kansainvälisten suosikkilevyjen edelle.

Viime sunnuntaina Kovemmat kädet yllätti nousemalla Suomen virallisen albumilistan kolmannelle sijalle, vaikka albumilla on takanaan jo peräti 31 listaviikkoa. Albumin edellä ovat vain HIMin ja Nightwishin tuoreet menestyslevyt.

Syksyn myötä kasvaneeseen suosioon on varmasti vaikuttanut myös syksyn suosikkihitti Pikkuveli, joka on 2000-luvun versio Noitalinna Huraa -yhtyeen vuonna 1987 julkaisemasta kappaleesta. PMMP:n versio kappaleesta kuultiin tosin ensimmäisen kerran jo viime keväänä VoiceOut -ohjelmassa.