Beckhamit haastoivat juorulehden oikeuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Victoria ja David Beckham ovat jälleen suuntaamassa käräjille. Tällä kertaa julkkispariskunta on haastanut oikeuteen News of the World -juorulehden, joka on useasti aiemminkin ollut vastaamassa kirjoituksistaan leivättömän päydän ääressä.

Beckhamit vaativat korvauksia 12. syyskuuta 2004 julkaistusta jutusta, jossa kerrottiin pariskunnan avioliiton olevan karilla. Itse jutussa väitettiin lisäksi Victorian ja Davidin pitävän yllä vain kulissia onnellisesta avioliitosta ja että todellisuudessa välit olisivat kireät tai jopa poikki.

– Emme kiistä pitävämme yllä kuvaa onnellisesta avioliitosta, mutta teemme sen vain siksi, että avioliittomme on tosiaan onnellinen, pariskunta kertoi lakimiehensä välityksellä.

Lehden edustajan mukaan kulissia toimivasta avioliitosta pidetään yllä vain, koska pariskunnalla on suuret rahat kiinni juuri avioliitossa ja sen kautta positiivisessa julkisuudessa. Oikeudenkäynti alkaa 5. joulukuuta.