Star Trek -tähti kiidätettiin sairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäveteraani, Star Trek -sarjassa läpimurtonsa tehnyt William Shatner, kiidätettiin tiistaina sairaalaan. 74-vuotias Shatner oli juuri saanut päivän kuvaukset tehtyä, kun hän yhtäkkiä tunsi kipua alaselässään, tiedottaja Stacey Luchs kertoi.

Hänet kuljetettiin Manhattan Beachiltä läheiseen sairaalaan tarkastettavaksi. Sairaalassa ei ilmeisesti löytynyt mitään suurempaa ongelmaa, sillä Shatner palasi kuvauksiin jo keskiviikkona.

Kapteeni Kirkin roolissa legendaarisessa Star Trek -sarjassa nähty Shatner sai viime kuussa Emmy-pystin Denny Cranen roolistaan sarjassa Boston Legal. Pysti oli miehelle jo toinen. Hän on esiintynyt myös lukuisissa elokuvissa, kuten Hei me lennetään taas, Showtime ja Boltsit pelissä – Dodgeball.