Madonna yllätti opiskelijat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Juuri uuden singlensä julkaissut poptähti Madonna yllätti äskettäin joukon elokuva-alan opiskelijoita saapumalla luennoimaan heidän tunnilleen. New Yorkissa sijaitsevan Hunter Collegen opiskelijat olivat juuri katsoneet Madonnasta kertovan I’m Going to Tell You a Secret -dokumentin, kun Madonna käveli yllättäen sisään luokkaan.

Vierailu oli osa Music Televisionin Stand In -ohjelmaa, jossa tähdet luennoivat eri koulujen opiskelijoille. Aiemmin samassa sarjassa ovat luennoineet mm. Marilyn Manson ja Kanye West.

47-vuotias Madonna vastaili tunnilla opiskelijoiden kysymyksiin ja kertoi urastaan ja Kabbalah-uskostaan.

– Julkkiksena voi tulla tunne, että se mitä sinä teet on maailman tärkeintä. Samalla kasvaa usein myös kiinnostus materiaan. Olen syyllistynyt myös itse noihin asioihin. Kabbalah ei ole välttämättä oikea vaihtoehto kaikille, mutta se toimii hyvin minulle, Madonna kertoi.

– Parasta mitä voit tehdä elämässäsi on etsiä vierellesi yksi ihminen, jota rakastat rajattomasti. Kun saavutat sen, olet saavuttanut paljon, Madonna opasti nuoria henkilökohtaisissa asioissa.