Paris ja Nicole hierovat sovintoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirimiljonääri Paris Hilton ja kuuluisan artisti Lionel Richien tytär Nicole Richie ovat vihdoin hieromassa sovintoa yli yhdeksän kuukauden vihanpidon jälkeen. Simple Life – Leidit Landella -sarjassa maaseudulla sekoilleet ystävykset riitaantuivat tammikuussa. Paris Hilton kertoi asiasta silloin medialle, mutta ei kertonut riidan syytä.

– Ei ole salaisuus, että emme ole enää Nicolen kanssa ystäviä. En mene asian yksityiskohtiin. Nicole tietää mitä on tehnyt ja siinä on kaikki mitä aion asiasta koskaan sanoa, Paris salaili.

Riidan aiheesta on esitetty useita eri versioita. Erään mukaan Nicole olisi näyttänyt Parisin pornovideota kotibileissään. Toisen tiedon mukaan Nicole olisi nimitellyt Parisia pikkumaiseksi, ja Paris olisi ottanut nimittelystä ns. herneen nenäänsä.

Äskettäin televisiokanava Fox päätti lopettaa Parisin ja Nicolen yhteisen ohjelman, koska kuvauksista ei tullut riidan takia mitään. Paris ilmoitti tuolloin haluavansa jatkaa ohjelman tekoa ja on ilmeisesti juuri siksi hieromassa sovintoa.

Pari viikkoa sitten Paris pyysi kirjeitse Nicolelta anteeksi. Nyt menossa on jo Parisin toinen yritys pyytää anteeksi.