Kathy jättää Big Brotherin vapaaehtoisesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Big Brother –talon kuopus, jyväskyläläinen Kathy on jo joitain päiviä valitellut vapaudenkaipuutaan ja ahdistustaan. Keskusteltuaan muiden kilpailijoiden kanssa Kathy päätti tänään jättää leikin lopullisesti kesken ja poistua talosta vapaaehtoisesti.

Kathy sai viime nimeämisissä eniten pisteitä ja joutui näin ollen pudotusuhan alle. Toisena kilpailijana yleisöäänestykseen joutui talon vanhin kilpailija, äipäksikin kutsuttu Minna. Koska Kathy lähtee vapaaehtoisesti, nousee Minnan kilpakumppaniksi äänestykseen kolmanneksi eniten pisteitä saanut kilpailija eli Timo.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat