Tyttö sinä olet tähti soundtrack

Albumit · Stara.fi

Upean Tyttö sinä olet tähti -elokuvan musiikkia julkaistaan nyt myös cd-levyllä. Tuplalevyllä on mukana peräti 29 kotimaista pop- ja hiphop-kappaletta, eli kyseessä on kattavin kokoelma sitten Black Night –albumin. Levyltä löytyy jo levyttäneiden artistien lisäksi myös elokuvassa nähtävän kuvitteellisen Kärkiryhmä –bändin ja päätähti Nellin, eli Pamela Tolan, kappaleita. Kärkiryhmän Elämä kantaa on selvää hittikamaa.

Jukka Immosen käsialaa oleva Nellin Pidä musta kii -slovari on todellisuudessakin upean tunnelmallinen kappale. Pamela Tolan ja Kärkiryhmän kappaleita voisi kuunnella jatkossa enemmänkin. Bonus-kappaleina löytyy myös leffan takaa tuttujen henkilöiden Avoliitto ja Alarik –projektien biisejä. Alarik on näyttelijä Joonas Saartamon projekti ja kappale Mun Suomi osa 2 on monotonista tribaaliosaston tavaraa ainakin soundiensa puolesta.

Tutuista artisteista soundtrackilla esiintyy kattava oton tämän hetken kuumimpia kotimaisia. Mukana ovat mm. Asa, Kapasiteettiyksikkö, Redrama, Mariska, Kristiina Wheeler, Infekto, Steen 1, Iso H, Joniveli, Ceebrolistics ja Leijonamieli. Mukaan olisi varmasti mahtunut myös Miss J.

Soma -yhtyeen kevyt Ei tule kysymyksiä -kitarapop tuo mukavaa vaihtelua levyn tummalle teemalle. Tyttö sinä olet tähti –soundtrack on siis tämän hetken kuumin kotimainen kokoelma, jossa on sopivassa suhteessa monipuolista r&b-, hiphop- ja pop-kauraa. Myös leffa on tämän syksyn must-raina.

Pisteet 4/5