Paris Hilton yhdistettiin ilotyttörinkiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirien suosikkityttö Paris Hilton on saanut hieman kyseenalaista mainetta erään DVD-julkaisun taholta. Näyttelijä Tom Sizemoren äskettäin julkaistulla Tom Sizemore Sex Scandals DVD:llä nimittäin väitetään, että Sizemorella ja Paris Hiltonilla olisi ollut seksisuhde.

Suhteessa ei sinänsä ole mitään ihmeellistä, mutta 44-vuotias Sizemore tunnetaan myös Heidi Fleissin, eli Hollywoodin Madamen entisenä poikaystävänä. Fleiss pyöritti taannoin laajamittaista luksustason ilotyttötoimintaa. Näin ollen Parisin suhde Sizemoreen ja sitä kautta kontakti Fleissiin ei tekisi hyvää miljoonaperijättären maineelle.

Paris Hilton on kiistänyt väitteet mahdollisesta suhteesta tuoreeltaan tiedottajansa välityksellä.

Lähinnä elokuvien sivuosista tutuksi tullut Sizemore on nähty valkokankaalla mm. Wesley Snipesin kanssa menestyselokuvassa Matkustaja 57 ja pienessä sivuroolissa Patrick Swayzen ja Keanu Reevesin tähdittämässä Point Break -leffassa.

Mielenkiintoinen yksityiskohta on myös se, että Sizemore esittää GTA Vice City -pelissä Sonny Fiorellin ääniosat.