Bruce Willis pihkassa Halle Berryyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Actionleffoista tuttu näyttelijä Bruce Willis on tunnustanut olevansa pihkassa näyttelijä Halle Berryyn. Ensimmäisen askeleen otti Willisin mukaan kuitenkin James Bond -leffassakin nähty Berry, joka saapui taannoin Willisin ovelle Perfect Stranger -elokuvan käsikirjoitus mukanaan.

– Hän koputti ovelleni ja totesi, että ”minusta sinun pitäisi lukea tämä”, ja minä tosiaan luin sen, Willis kertoi verkkolehti Contactmusic.comin mukaan.

Käsikirjoituksen luettuaan Willis kiinnostui elokuvasta ja nyt hän ja Halle Berry ovat molemmat mukana Perfect Stranger elokuvassa, joka saa ensi-iltansa vuonna 2006. Elokuvan ohjaa James Foley.

Kyseisen tapaamisen aikaan Berry asui vielä Willisin naapurissa, mutta on sittemmin muuttanut pois. Willis toteaakin, että muutto ei parantanut suhteen mahdollisuutta.

– Älä koskaan sano ”älä koskaan”, mutta (Halle Berryn) pois muuttaminen ei ainakaan parantanut romanssimme mahdollisuuksia, se on varmaa.

Halle Berry nähdään ensi vuonna myös X-Men elokuvan kolmannessa osassa. Hänen suurin menestyksensä on tähän mennessä ollut Bond-leffa Die Another Day. Willisillä on paljon tiiviimpi aikataulu, sillä ensi vuonna saa ensi-iltansa ainakin viisi elokuvaa, jossa hän on mukana. Yksi niistä on Die Hard 4, jossa Willis esittää jälleen kovaotteista John McClanea.