Homot tahtovat Beckhamin ja Jolien

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläisen radioaseman kyselyn mukaan homoseksuaalit haluaisivat mieluiten mennä naimisiin David Beckhamin tai Angelina Jolien kanssa. Homoliitot tulevat laillisiksi Britanniassa joulukuun 21. päivänä.

Englannin maajoukkueen 30-vuotias kapteeni Beckham sai 19 prosenttia homomiesten äänistä. Jaetulle kakkossijalle Gaydar Radion miespuoliset kuuntelijat äänestivät actionleffoista tutun näyttelijä Vin Dieselin ja brittipoppari Robbie Williamsin. Molemmat jäivät vain prosentilla Beckhamista.

Bi-seksuaaliksi julkisesti tunnustautunut näyttelijä Angelina Jolie vei naisten äänet selvästi. Hänet naisi peräti 32 prosenttia lesboista. Toiseksi halutuin on näyttelijä Jodie Foster, joka sai 18 prosenttia äänistä. Kolmanneksi sijoittui näyttelijä Keira Knightley 11 prosentilla.