Osbourne: Haluan lyödä Madonnaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiopersoona Sharon Osbourne on kertonut näkevänsä painajaista, jossa poptähti Madonna syö hänen talonsa. Osbourne kertoi myös, että Madonna kuuluu kolmen pahimman mahdollisen päivällisvieraan joukkoon, sillä Sharon inhoaa Kabbalah -uskovaisia.

– Haluaisin lyödä häntä, sillä hän on täynnä pas**a. Välillä hän on katolinen ja sitten yhtäkkiä uskoo Kabbalahiin. En ihmettelisi yhtään, jos hän olisi seuraavaksi vaikkapa hindu, Osbourne paasasi brittiläisen GQ -lehden haastattelussa.

Madonna kuuluu siis Osbournen mielestä kolmen pahimman mahdollisen päivällisvieraan joukkoon. Muut kaksi ovat Rolling Stonesin keulahahmo Mick Jagger ja Roxy Musicin vokalisti Bryan Ferry.

Sisko-Osbourne Kelly on puolestaan paljastanut, että hänen veljensä Jack näkee yhä painajaisia kolmesta kanasta, jotka tämä tappoi ollessaan lapsi. Kelly uskoo myös, että samasta syystä linnut eivät pidä Jackista, sillä ne ”pystyvät aistimaan tällaiset jutut ja lentävät toiseen suuntaan”.