Pikkusisko suututti Paris Hiltonin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiosta tuttu miljoonaperijätär Paris Hilton on raivostunut pikkusiskolleen Nicky Hiltonille, kun tämä hyväksyi saamansa kutsun saapua Nicole Richien häihin. Paris ja Nicole ovat tunnetusti edelleen riidoissa keskenään.

Paris Hilton on yrittänyt hieroa sovintoa Nicolen kanssa, mutta entiset sydänystävät eivät ole saaneet riitaansa sovittua. Heidän Simple Life – Leidit landella -televisiosarjansa on parhaillaan jäissä, sillä tytöt eivät tulleet kuvauksissa toimeen keskenään.

Nicole Ritchie menee naimisiin Dj Adam Goldsteinin kanssa, ja Nicole kutsui juhliin myös Parisin pikkusiskon. Samalla Nicky lupautui mukaan myös Nicolen polttarien järjestelyyn.

– En ole koskaan aiemmin ollut polttareissa, joten en vielä tiedä mitä siellä tapahtuu, Nicky kertoi.

Tyttöjen lähipiirin mukaan Nicky ja Nicole ovat edelleen hyviä ystäviä huolimatta Nicolen ja Parisin riidasta.