Green Day ja Coldplay menestyivät MTV-juhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Coldplay ja Green Day olivat voitokkaita eilen illalla järjestetyssä MTV Europe Music Awards -tapahtumassa. Lissabonissa Portugalissa järjestetyssä juhlassa molemmat yhtyeet saivat kaksi pystiä.

Coldplay palkittiin parhaasta kappaleesta Speed Of Sound sekä parhaan brittiläisen yhtyeen sarjassa. Jenkkiyhtye Green Day puolestaan palkittiin parhaasta albumista American Idiot ja parhaana rock-yhtyeenä.

Parhaana miesartistina palkittiin Robbie Williams, ja naisartistina Shakira. Paras pop-yhtye oli The Black Eyed Peas. Parhaan tulokkaan palkinnon pokkasi James Blunt. Parhaana suomalaisyhtyeenä palkittiin The Rasmus.

Tapahtuman juonsi Borat Sagdiyev, joka on tuttu mm. Ali G -sarjasta. Kyseessähän on yksi Sacha Baron Cohenin kehittämistä hahmoista. Esiintymässä nähtiin mm. Akon, Coldplay, Foo Fighters, Gorillaz & De La Soul, Green Day, Madonna, Pussycat Dolls, Robbie Williams, Shakira, System Of A Down ja The Black Eyed Peas.