Robbie: En ole koskaan rakastunut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Robbie Williams on kertonut, ettei ole koskaan rakastunut. Miljoonien naisten päiväuni ja entinen narkomaani toivoi löytävänsä elämänsä naisen pitkän huumevieroituksen jälkeen 2000-luvun alussa. Toivottua rakkautta ei kuitenkaan löytynyt.

– En ole koskaan ollut rakastunut. En voi syyttää siitä ketään muuta kuin itseäni, mutta kukaan ei ole koskaan ollut rakastunut minuunkaan. Uskoin, että kuiville päästyäni löytäisin kaipaamani suhteen. Nyt olen ollut kuivilla viisi vuotta ja ilman suhdetta kuusi vuotta, Robbie kertoo.

Syyskuussa Robbie kuitenkin tunnusti olleensa salasuhteessa Los Angelesissa.

– Olen käynyt jo noin 50 kertaa treffeillä ilman, että kukaan on huomannut, sillä Los Angelesissa ei ole juoruilijoiden verkostoa kuten Britanniassa, eikä minua ei tunnisteta siellä. Tai sitten kukaan ei vain ole vaivautunut ilmoittamaan medialle.

Pikasuhteita harrastava Williams on seurustellut aiemmin mm. Samantha Mumban, Geri Halliwellin ja Nicole Appletonin kanssa, joten lyhyitä suhteita popparilla on riittänyt.