Karhut hyökkäsivät Brad Pittin asuntoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäpariskunta Brad Pitt ja Angelina Jolie kokivat kauhun hetkiä lomaillessaan Kanadassa. Pariskunta joutui pakenemaan kahden adoptoidun lapsensa kanssa karhuja, jotka olivat tunkeutuneet heidän asuntonsa keittiöön.

Kun Brad, Angelina ja lapset Maddox ja Zahara saapuivat Calgaryn liepeillä sijaitsevalle asunnolleen, kaksi harmaakarhua oli heidän keittiössään syömässä perheen ruokia. Tunkeilijat huomattuaan Brad ohjasi Angelinan ja lapset ulos asunnosta ja soitti sen jälkeen poliisille.

– Ensin Brad oletti, että hän on yllättänyt murtovarkaat, mutta yllättäen talossa olikin kaksi karhua. Poliisit soittivat paikalle puistonvartijat, jotka hätistivät karhut tiehensä. Ne olivat haistaneet ruoan avoimeksi jätetystä ikkunasta, nimetön lähde kertoi National Enquirer -lehdelle.

Karhujen poistuttua tähden asunnosta puistonvartijat opastivat Brad Pittiä lukitsemaan ikkunat ja ovet poistuessaan asunnostaan. Pitt asuu parhaillaan Kanadassa, jossa hän kuvaa Jesse Jamesin elämästä kertovaa elokuvaa.