Mylo : Doctor Pressure

Singlet · Stara.fi

Vuonna 1984 julkaistu Miami Sound Machinen Dr. Beat -hitti on saanut uuden kuosin Mylon käsissä. Latinoklassikko on muokattu mukavan tanssittavaan muotoon niin, että se on noussut samalla myös tanssilistoille ympäri maailmaa.

Emilio Estefanin tuottaman alkuperäisen kappaleen vokaaleista vastasi latinotähti Gloria Estefan. Mylon kierrätysversion vokalisti ei yllä lähellekään alkuperäisen hitin tunnelmaa, vaan on kovin ohut ja kevyt – kuin mikin varressa olisi teinipoika. Silti kappale on oikein toimiva hitti, joka kolahtaa tanssilattialla suureen joukkoon teineistä pukukansaan.

Sinkulla on Radio Editin lisäksi mukana myös Drop The Pressure -kappaleen Club Mix, jonka soundipuolelle on saatu mukaan hieman enemmän groovea ja alkuperäistä latinotunnelmaa. Kyseisessä versiossa on kuitenkin aivan liian pitkä breikki heti alkupuolella. Reilun minuutin jäähdyttely jäähdyttää myös tanssilattian.

Rex The Dog Remix on kasariosastoa lähes kaikilla mahdollisilla kasarikikoilla. Handclapit tosin vielä puuttuivat. Niin ja naisvokaalit myös.

Pisteet 4/5