Jessica Simpson kävi terapiassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-artisti Jessica Simpson ja hänen aviomiehensä Nick Lachey ovat olleet viime aikoina huhumyllyn kourissa. Alati vahvistuvien huhujen mukaan pariskunnan avioliitto olisi ajautunut kiville. Jessica ja Nick viettivät mm. kolmannen hääpäivänsä erillään viime kuussa.

Nyt Jessica on paljastanut käyneensä terapiassa selvittääkseen päätään vallattoman viime vuoden jälkeen.

– Kunnioitan psykiatrien ammattitaitoa ja haluaisin olla terapeutti, jos en olisi viihdealalla, Jessica kertoi Teen People -lehdelle.

Jessica selvittää päätään myös kirjoittamalla ajatuksiaan usein päiväkirjaansa.

– Se on minulle tapa oppia tuntemaan itseni ja ongelmani. Jos en tekisi näin, siirtäisin vain ongelmani tulevaisuuteen, niin että räjähtäisin niiden kasautuessa, Jessica toteaa.

– Välillä tuntuu, että haluaisin vain paeta tätä kaikkea huomiota. Viime viikolla melkein kaadoin Range Rover -autoni, kun yritin paeta paparazzia, Jessica päivittelee julkisuuden tuomia paineita.

Pariskunnan avioliiton tilaa on spekuloitu viime aikoina paljon mediassa. Newlyweds -tosi-tv-sarjan tähtien avio-onni on huhujen mukaan rakoillut, mutta Jessica toivoo yhä avioliittonsa kestävän.

– Toivottavasti minun ja Nickin tarina jatkuu loppuelämämme niin kuin lupasimme mennessämme naimisiin. Myötä- ja vastamäissä.

Jessicaa tukee psykiatrin ja päiväkirjan lisäksi myös pikkusisko Ashlee Simpson.

– Ashlee ja minä olemme nykyisin läheisempiä kuin olemme koskaan aiemmin olleet.