Robbie Williams pokasi MTV-juontajan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poppari Robbie Williams vokotteli viime viikon torstaina Lissabonissa järjestetyssä MTV Europe Music Awards -gaalassa MTV-kanavan juontaja Emma Griffithsia. Robbie lähestyi mallinakin toiminutta kuvankaunista juontajaa tapahtuman backstagella suuren kukkapuskan kanssa.

Silminnäkijöiden mukaan Emma kikatteli kuin pikkutyttö, kun Robbie kysyi ottaisiko tämä kukat vastaan. Emman vastattua myöntävästi Robbie pyysi häntä treffeille, kun he palaavat Lontooseen. Emma vastasi treffikutsuun heti myöntävästi.

– Oli ilmiselvää, että he olivat erittäin kiinnostuneita toisistaan. Heillä synkkasi todella hyvin, Sunday Mirror kertoi.

Emma Griffiths on noussut nopeasti suosituksi malliksi Britanniassa. Hänen eroottissävytteiset kuvansa ovat koristaneet useiden aikakauslehtien kansia. Griffiths seurusteli aiemmin Busted-poikabändissä vaikuttavan Matt Jayn kanssa.