Darin : Step Up

Singlet · Stara.fi

Ruotsalaispoppari Darin julkaisi äskettäin toisen albuminsa Darin. Albumilta lohkaistaan nyt Step up -single, joka on menestynyt läntisessä naapurimaassamme mainiosti noussen listaykköseksi ja myyden kultalevyyn oikeuttavan määrän.

Step Up on jenkkihengessä toteutettua r&b-tavaraa, jonka soundit ovat samoilla linjoilla viimeaikaisten hiphop- ja r&b-tuotosten kanssa. Fiiliksiä on haettu esimerkiksi 50 Centin ja Sean Paulin tuotannosta. Toisaalta päivän soundi on mitä on ja soundi muuttuu nykyisin hyvin nopeasti. Darin on kuitenkin pysynyt tiiviisti keulilla.

Kappale toimii tanssilattialla kuin leka, sillä soundipuoli on kohdallaan ja kappaleen clue, eli tunnusomainen vingutus, jää soimaan päähän jo ensikuulemalta. Selvää hittikamaa tanssilattialla.

Pisteet 4/5