Paris Hiltonin seurue nöyryytti koditonta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonaperijä Paris Hiltonin poikaystävä Stavros Niarchos nöyryytti taannoin Los Angelesissa paikallista pummia maksamalla tälle huimat 70.000 dollaria siitä, että pummi kaatoi drinkin päälleen.

Stavros oli ystävineen viettämässä iltaa enkelten kaupungissa, kun hän halusi viihdyttää ohjelmanumerolla itseään ja ystäviään. Tästä syystä hän tarjosi kodittomalle miehelle suuren rahasumman siitä, että mies kaataisi drinkin päälleen. Silminnäkijän mukaan koko seurue repesi nauruun, kun mies suostui uskomattomaan tarjoukseen ja kaatoi juoman päänsä päälle.

Paris Hilton alkoi tapailla vasta 20-vuotiasta laivanvarustajaperheen perijää vain muutama viikko sen jälkeen, kun hänen kihlautumisensa Paris Latsiksen kanssa purkautui. Uuden lemmenparin vauhti on ollut nopea, sillä heidät on tavoitettu jo harrastamasta seksiä eräiden juhlien ”bajamajassa”.