The 69 Eyes julkaistiin vihdoin Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen rockyhtye The 69 Eyes on julkaissut vihdoin Devils -albuminsa myös Yhdysvalloissa. Levy julkaistiin rapakon takana 456 Entertainment -levymerkin kautta Halloweenina, eli levyn nimeen hyvin sopivana ajankohtana.

Yhtyeen materiaalia on julkaistu jenkeissä myös Bam Margeran julkaisuilla. Bamin cd+dvd-kokoelmalla on mukana myös The 69 Eyes -yhtyeen Lost Boys -musiikkivideo, jonka Bam on itse ohjannut.

The 69 Eyes julkaisi elokuussa Saksan markkinoille Feel Berlin -singlen, jolla oli mukana myös bonus-kappaleet From Dusk Till Dawn ja livevedot kappaleista Feel Berlin ja Lost Boys. Molemmat livebiisit oli nauhoitettu Radio NRJ:n Kaivopuiston kesäkonsertissa.

Jyrki69 heittää yhtyeen keikkatauoilla myös dj-keikkaa. Marraskuun alkupuolella mies käväisi soittamassa kiekkoja myös Tukholmassa järjestetyissä Halloween-juhlissa.