Paris Hilton haluaa jatkaa tv-ohjelmaansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paris Hiltonin ja Nicole Richien tosi-tv-ohjelma Simple Life – Leidit landella päätettiin hyllyttää muutama viikko sitten Fox-televisoyhtiön toimesta, koska välirikossa olevat tytöt eivät kyenneet enää kuvaamaan uusia jaksoja suosittuun sarjaan.

Nyt Paris Hilton on kuitenkin ilmoittanut, ettei hän ole vielä valmis luopumaan ohjelmastaan. Hän on kertonut tarjoavansa ohjelmaa kilpaileville televisiokanaville. Parisin mukaan kanavat suorastaan taistelevat saadakseen ohjelman itselleen.

Paris kertoi samalla, että myös Nicole on tulossa mukaan uusiin jaksoihin mikäli uusista tuotantokausista tehdään kaupat. Myös sarjan tuotantoyhtiö 20th Century Fox Television toivoo, että tyttöjen välit korjautuisivat ja sarja voisi jatkua jollain toisella kanavalla.

Hiltonin ystävä Kimberly Stewart, eli rokkari Rod Stewartin tytär, on kiistänyt tiedot, joiden mukaan hän korvaisi Nicolen tulevissa jaksoissa.