50 Cent sai oman konsolipelin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti 50 Cent on liittynyt pelitähtien joukkoon, sillä hän tähdittää pian julkaistavaa konsolipeliä. 50 Cent: Bulletproof -niminen peli sijoittuu korruption, selkäänpuukotuksen ja epämääräisten diilien New Yorkin alamaailmaan. Fifty taistelee yhdessä G-Unitin ”sotilaidensa” kanssa kaduilla.

Pelissä on ennakkotietojen mukaan jopa 150 musiikkikappaletta. 50 Centin lisäksi pelin soundtrackilla ovat mukana mm. G-Unit, Lloyd Banks, Young Buck ja Tony Yayo. Musiikkia on yhteensä kahdeksan tuntia ja pelin julkaisijan mukaan mukana on 13 ennenjulkaisematonta kappaletta ja yli sata instrumentaalia.

– Ennenjulkaisemattomat kappaleet ovat aivan yhtä hyviä, kuin muutkin kappaleeni. Halusin antaa faneilleni jotain uutta kiitokseksi heidän tuestaan minulle ja G-Unitille. Fanini eivät tule pettymään, Fifty kertoi.

Uudet 50 Cent -kappaleet ovat nimeltään: Pimp Pt2, I’m A Rider, Maybe We Crazy, Don’t Make Me, Grew Up, Hit Your Ass Up, Hole In Yo Back, I Run NY, I Warned You, Simply The Best, Southside G Unit, When You Hear That ja Why Ask Why.

Peli julkaistaan Yhdysvalloissa 22. marraskuuta Xboxille ja PS2:lle.