American Idol sattumalta supertähdeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara.fi tapasi vuoden 2002 American Idol -kisan voittajan, Kelly Clarksonin, Lontoossa. Nuori supertähti on noussut voiton jälkeen nopeasti tunnetuimmaksi Pop Idol-kilpailun voittajaksi maailmalla.

Kelly päätyi musiikkiuralle sattumalta, sillä lapsena hän haaveili vielä meribiologin ammatista. Toisin kuitenkin kävi.

– Päätymiseni laulajanuralle oli alusta lähtien sattumaa. En lapsuudessani edes tiennyt omaavani lauluäänen. Kun opettaja kertoi ääneni olevan kaunis ja voimakas, hämmästyin aidosti, Kelly kertoi Viihdelehti Stara.fi:lle.

Kelly kertoi myös vierailleensa pienessä sivuosassa Sabrina teininoita -televisiosarjassa. Televisioura ei kuitenkaan jatkunut, mutta Idolsin myötä suosio lähti rakettimaiseen nousuun. Nyt hänen Since U Been Gone soi päivittäin radioaalloilla myös Suomessa. Helposti hän ei ole menestystään saanut.

– Tavoitteeni saavuttaminen on kuitenkin vaatinut lahjakkuuteni lisäksi paljon työtä ja etenkin periksiantamattomuutta.

Lue koko Kelly Clarkson -haastattelu tästä.