Scooter : Hello (It’s Good To Be Back)

Singlet · Stara.fi

Scooter on täällä taas. Kundit ovat asiasta mielissään, ja uudelta Who’s Got The Last Laugh -albumilta julkaistaan ensimmäisenä singlenä nyt Hello (It’s Good To Be Back).

Tuttuun tapaan Scooter on lainannut otteita tutuista hiteistä. Tällä kertaa lainoja on otettu D-Mobin legendaarisesta acid-hitistä We Call It Acieed, joka oli luomassa kokonaista acid-kulttuuria vuonna 1988. Radio Editissä tuo laina jää vielä hieman jalkoihin, mutta Club Mix alku hehkuttaa D-Mobin viisua oikein kunnolla.

Soundipuolelle on vaikutteita otettu myös Cappellan tutusta U Got 2 Let The Music -tanssihitistä vuodelta 1993. Lainavalinnat ovat osuneet jälleen kohdalleen ja tuloksena on ihan kelvollinen tanssiviisu Scooterin tyyliin.

Aika tuntuu vaan ajaneen yhtyeen eurotechno-soundin ohi jo muutama vuosi sitten, mutta eiköhän tämäkin jossain tanssilattialla vielä raikaa. Potentiaalista hittimateriaalia.

Pisteet 3/5