Take That yhdessä – ilman Robbieta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähes kymmenen vuotta sitten hajonnut Take That -poikabändi palasi yhteen ainakin yhdeksi illaksi. Yhtyeen jäsenet Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald ja Jason Orange tapasivat toisensa eilen illalla televisiodokumentin ensi-illassa. Yhtyeen suurin tähti Robbie Williams ei saapunut paikalle, vaan vietti eilisen kotonaan Los Angelesissa.

– Robbie on tehnyt paljon töitä ja markkinoinut uutta albumiaan. Nyt hän viettää hyvin ansaittua vapaa-aikaansa kotonaan Los Angelesissa ja kerää voimia seuraavan singlensä julkaisuun, Robbien tiedottaja kommentoi.

ITV1:n työstämä televisiodokumentti Take That… The Final Report nähdään ensimmäisen kerran televisiossa huomenna keskiviikkona. Ennakkotietojen mukaan dokumentti sisältää paljon ennennäkemätöntä backstage-materiaalia ja jopa paljastuksia huumeiden- ja viinanhuuruisista juhlista.

Dokumentin julkaisu on ajoitettu yhtyeen uudelleenjulkaisujen kanssa. Take Thatilta julkaistaan nimittäin lähiaikoina Greatest Hits -kokoelma ja DVD.

Yhtyeen hajotessa helmikuussa 1996 jouduttiin perustamaan erityisiä puhelinpalveluita, joissa murtuneita faneja lohdutettiin. Take That oli aikanaan maailman suosituin poikabändi myyden urallaan yli 10 miljoonaa albumia. Nykyisin tittelin on ominut yhdysvaltalainen Backstreet Boys.

Robbie Williams lähti yhtyeestä puoli vuotta ennen sen lopullista hajoamista. Hajoamisen jälkeen Gary Barlow oli ainoa, jolle veikattiin menestyksekästä soolouraa. Lopulta kuitenkin vain Robbie Williams on onnistunut tekemään kansainvälisen läpimurron.

Gary Barlow kirjoittaa nykyisin musiikkia muille artisteille. Mark Owen voitti taannoin julkkisten Big Brotherin, Jason yrittää luoda uraa näyttelijänä ja Howard siirtyi tiskijukaksi.