Pedofiilirokkari karkuteillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapsipornosta tuomittu entinen glam-rocktähti Gary Glitter on paennut omistamastaan huvilasta eteläisessä Vietnamissa. Hän pakeni kun paikallinen poliisi sai tietää hänen rikollisesta menneisyydestään.

Gary Glitter on asunut Vietnamissa, Vung Tao -nimisessä kylässä, sijaitsevassa ranta-asunnossaan alaikäisen tytön kanssa.

Glitter sai taannoin porttikiellon paikalliseen yökerhoon sen jälkeen, kun hän jäi kiinni 18-vuotiaan tarjoilijan kähmimisestä. Ravintolan omistaja Alan Davisin mukaan Glitter työnsi kätensä tarjoilijatytön housuihin, joten hänet heitettiin ulos ja annettiin porttikielto.

Vung Taon poliisi on jyrkkäsanainen ex-rocktähden asumisesta paikkakunnalla.

– Mikäli hänen menneisyydestään saamamme tiedot pitävät paikkansa, emme anna hänen palata takaisin. Jos hän tosiaan asuu alaikäisen tytön kanssa, se on rikos, komisario Vu Duc Trung paikallisesta poliisista kertoo.

Poliisi haluaa nyt Glitterin kiinni kuulusteluja varten. Alaikäisiin sekaantumisesta on maan laissa säädetty maksimissaan 12 vuoden vankeustuomio.

Glitter on itse kertonut elävänsä Vietnamissa rauhallista elämää ketään häiritsemättä. Hän on myös kertonut muuttavansa toiseen maahan, mikäli hänen olinpaikkansa tulee julki.

– Jatkan muuttamista, kunnes kukaan ei enää löydä minua, Glitter totesi.