NRJ One Hit Wonders

Albumit · Stara.fi

Radio NRJ listasi taannoin sata yhden hitin ihmettä. Nyt listalta on poimittu osa NRJ One Hit Wonders tuplakokoelmalle. Mukana on kattava otos tuttuja 90-luvun hittejä, joista kaikki eivät tosin ole ns. yhden hitin ihmeiden esittämiä. Mutta se on kuitenkin sivuseikka, jos levyllä on muuten kelpo materiaalia.

Levyn nimeksi olisi voinut yhtä hyvin antaa vaikka Summer Hit Wonders, sillä mukana on loistava kattaus juuri menneiden kesien tunnuskappaleita. Mitäs sanotte esimerkiksi näistä: Eiffel 65: Blue (Da Ba Dee), Las Ketchup: The Ketchup Song, Los Del Rio: Macarena, Scatman John: Scatman, Daze: Superhero ja Lou Bega: Mambo No. 5. Listaa voisi jatkaa pidempäänkin.

Harvinaisemmista klasikkohiteistä mukana on mm. Babylon Zoon Spaceman ja The Gridin Swamp Thing.

Erikoismaininnanan arvoisia ovat tietenkin myös Vanilla Icen Ice Ice Baby ja MC Hammerin U Can’t Touch This sekä Living Joyn upea houseklassikko Dreamer. MC Hammer ja Living Joy eivät tosin olleet yhden hitin ihmeitä.

Tuplakokoelmalla on mukana yhteensä 28 enemmän tai vähemmän tuttua hittiä. Suurin osa kappaleista on kaikille tuttua kauraa, joten tämä kokoelma on takuulla ostamisen arvoinen jo pelkästään nostalgia-arvon takia.

Pisteet 5/5