Roni putosi Idols-kisasta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Television Idols-kilpailusta nähtiin sunnuntaina toinen finaalikonsertti. Viime viikolla joukosta putosi ensimmäinen finalisti Pauliina Kumpulainen, joten kisaajia oli nyt jäljellä kuusi.

Heistä vain viisi selvitti tiensä jatkoon, kun toisena finalistina kisasta putosi yllättäen Roni Tran. Häntä pidettiin välillä jopa ennakkosuosikkina, mutta nyt Roni sai yleisöäänestyksessä vähiten pisteitä.

Illan finaalikonsertin teemana oli sukkahousuheavy, joka saikin finalisteista esiin täysin uusia piirteitä. Ensimmäinen kilpailija Ilkka Jääskeläinen esitti Van Halenin Cant Stop Loving You -kappaleen. Roni Tran lauloi Alice Cooperin Poison -klassikon.

Henna Heikkinen rokkasi lavalla ruotsalaisyhtye Europen Rock The Night -hitin tahdissa. Viime viikolla median hampaissa vaietun lapsensa takia ollut Agnes Pihlava esitti puolestaan Whitesnaken Here I Go Again -kappaleen.

Ennakkosuosikin leiman ylleen viime aikoina saanut Katri Ylander oli valinnut sukkahousuheavy-kappaleekseen Europe -yhtyeen turhankin kuluneen Final Countdown -superhitin. Kappalevalinnan lisäksi myös esitys oli hieman laimea.

Viimeisenä esiintynyt Pete Seppälä lauloi puolestaan upean version Bon Jovin kappaleesta You Give Love A Bad Name. Seppälän veto oli selkeästi illan paras.

Ensi sunnuntaina finaalissa jatkaa viisi kilpailijaa.