Trivial Pursuit taipui DVD:lle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä lautapeleistä, Trivial Pursuit, on julkaistu DVD-muodossa. Tuttu lautapeli kisataan edelleen kuitenkin perinteisesti laudalla ja mukana on edelleen myös kysymyskortit.

Uuden teknologian Trivial Pursuitissa värikolmiokysymykset katsotaan DVD:ltä, eli televisioruudulta tai tietokoneesta, jolloin mukaan on saatu videopätkiä urheilutapahtumista, mainoksista tai vaikkapa musiikkivideoista.

Kysymyksinä on myös kappaletunnistuksia ja kuva-arvoituksia. DVD-version aiheena on populaarikulttuuri, johon kuva- ja ääniformaatti sopivat hyvin.

Pelin valmistajayrityksen kuluvan vuoden tammikuussa teettämän tutkimuksen mukaan lautapelien suosio on kasvussa kaikissa Pohjoismaissa, vaikka tietokone- ja konsolipelien suosion on valtava. Pohjoismaisessa vertailussa Suomi sijoittuu lautapelimaana kolmanneksi.