Harry Potter on outojen miesten suosikki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Juuri ensi-iltansa saaneen Harry Potter ja liekehtivä pikari -elokuvan tähti Daniel Radcliffe on huomannut syyn siihen, miksi hieman oudot miehet samaistuvat Harry Potter-hahmoon. Syy on nimittäin se, että Potter on toivoton naisten kanssa.

Fanit ovat saaneet todistaa Harry Potter -kirjojen ja -elokuvien päähahmon epävoitoa varsinkin Hermionen suhteen. Juuri Potterin epätoivoiset lähestymisyritykset saavat monet samankaltaisista ongelmista kärsivät miehet samaistumaan Potteriin.

– Potter on yksinkertaisesti säälittävä tyttöjen kanssa ja siitä syystä seison roolissani kaikkien niiden poikien edustajana, joilla on ollut epämielyttäviä kokemuksia tyttöjen kanssa, Radcliffe kertoi. Samalla hän paljasti olevansa itse vain hieman Potteria parempi naisasioissaan.