Hollywoodin unelmapari erosi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin suosikkipariskunta, Jessica Simpson ja Nick Lachey, ovat päättäneet erota. Avioliiton on huhuttu olleen karilla jo kuukausien ajan, mutta nyt pariskunta on itse vahvistanut eropäätöksen.

– Kolmen vuoden avioliiton ja pitkän pohdinnan jälkeen olemme päättäneet erota. Tämä on kahden ihmisen yhteinen päätös. Arvostamme toisiamme edelleen, pariskunta kertoi tiedotteessaan.

Nick ja Jessica avioituivat lokakuussa 2002. Sitä ennen Nick tunnettiin lähinnä 98 Degrees -poikabändin jäsenenä ja Jessica aloittelevana laulajana ja pikkujulkkiksena.

Nick ja Jessica olivat siis aiemmin keskitason nousevia tähtiä, kunnes nousivat nopeasti koko maailman tietoisuuteen. Pariskunta sai oman Newlyweds tosi-tv-sarjan Music Televisionille ja sittemmin Jessica on sittemmin nähty myös valkokankaalla elokuvassa Dukes of Hazzard.

Ensimmäisiä huhuja avioliiton kariutumisesta tihkui jo reilu kuukausi sitten. Samoihin aikoihin Jessica Simpson antoi haastattelun Viihdelehti Stara.fi:lle. Sittemmin uutisoitiin, että Nickiä epäiltiin Jessican pettämisestä. Pariskunta on kuitenkin koko ajan kiistänyt erohuhut.

– Jessica ja Nick eivät ole eronneet. Siihen viittaavat huhut eivät pidä paikkaansa, pariskunnan tiedottaja Brad Cafarelli sanaili pariskunnan tiedotteessa vielä 7. lokakuuta 2005.