Robbiella ja supermalli Naomilla oli salasuhde

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Robbie Williams tunnetaan monista vaiherikkaista naissuhteistaan. Nyt supermalli Naomi Cambellin entinen avustaja Rebecca White on paljastanut työnanjallaan olleen peräti vuoden kestänyt salasuhde Robbien kanssa. Suhde ajoittui vuoteen 2001, eli aikaan jolloin Naomi seurusteli vielä formulamoguli Flavio Briatoren kanssa.

White väittää, että hän osui sattumalta paikalle, kun Robbie ja Naomi olivat lemmiskelemässä supermallin Lontoon asunnossa. Hänen mukaansa pari ei hätkähtänyt kutsumatonta vierasta, vaan pyysi häntä hakemaan hieman hiukopalaa, jotta heillä riittäisi energiaa puuhissaan.

– Tapasin hänet (Robbien) ensimmäisen kerran helmikuussa 2001, kun kävelin sisään Naomin makuuhuoneeseen ja löysin heidät sängystä. Tämä tapahtui asunnossa, joka oli Naomin ja Flavion yhteinen, White muistelee.

– Naomi ei edes yrittänyt peitellä, että oli pettämässä Flaviota. Asuin asunnon alakerrassa ja he kutsuivat minut muutaman tunnin välein tuomaan juomaa ja ruokaa.