Paris Hiltonin poikaystävät sanasodassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonaperijätär Paris Hiltonin nykyinen poikaystävä Stavros Niarchos ja entinen kihlattu Paris Latsis tapasivat viime viikon tiistaina American Music Awards -gaalan jatkoilla Los Angelesissa. Julkkisten suosimassa Privilege -yökerhossa miehet ajautuivat sanasotaan, joka oli silminnäkijöiden mukaan lähellä puhjeta nyrkkitappeluksi.

Paris Hilton sai kuitenkin vedettyä nykyisen poikaystävänsä pois paikalta ja riita kilpistyi siihen. Sanaharkka alkoi, kun Latsis syytti Stavrosia entisen kihlattunsa vokottelusta, kun Hilton ja Latsis olivat vielä kihloissa.

Myöhemmin samana iltana Parisin poikaystävä Stavros nähtiin kalpeana ja lähes sammumispisteessä. Loppuillasta hän kävi myös oksentamassa ympäri wc-tiloja, New York Daily Newspaper kertoi.

Parisin tiedottajalla, Elliot Mintzillä on ollut jälleen kiirettä tiedotteiden kirjoittamisessa. Hän kiistää Latsiksen ja Stavrosin sanaharkan kokonaan. Tiedottajan mukaan miehet kävivät aivan normaalia keskustelua. Oksentanut Stavros oli tiedottajan mukaan Stavrosin ystävä, joka ”on hyvin samannäköinen kuin Stavros”.