Pet Shop Boys palaa uudella levyllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Electro-popin legenda, Neil Tennantin ja Chris Lowen muodostama Pet Shop Boys -yhtye, julkaisee ensi keväänä uuden albuminsa. Levyn äänitykset on juuri saatu valmiiksi Lontoossa. Uuden levyn on tuottanut Trevor Horn ja se tulee sisältämään kymmenen uutta Pet Shop Boys -kappaletta.

Mukana on myös vuoden 2003 PopArt -kokoelmalle työstetty Numb -kappale, joka on Dianne Warrenin käsialaa. Levy tullaan alustavien tietojen mukaan julkaisemaan huhtikuussa 2006.

Duo alkoi kirjoittaa levyn kappaleita tammikuussa ja aloitti varsinaisen studiotyöskentelyn toukokuussa.

– Olemme todella nauttineet tämän albumin tekemisestä Trevorin ja hänen tiiminsä kanssa. Olemme erittäin onnellisia ja tyytyväisiä lopputulokseen, Chris Love totesi tulevan albumin työstämisestä NME-lehden haastattelussa.

Pet Shop Boys on yksi maailman menestyneimmistä koneyhtyeistä. Duo nousi maailmanlaajuiseen suosioon tasan kaksikymmentä vuotta sitten kappaleella West End Girls. Sittemmin yhtyeellä on ollut kymmeniä listahittejä, joista tunnetumpia ovat It’s A Sin, Suburbia, Domino Dancing ja vuonna 1993 julkaistu Go West, joka on yhtyeen viimeisin suurempi hitti.