Tavastia ja Tennispalatsi Monopolyyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulun Monopoly -lautapelin uusia tontteja uudistetaan nyt yleisöäänestyksen avulla. Kahden ensimmäisen viikon jälkeen uuden suomalaisen Monopolyn tonteiksi ovat varmistuneet jo Kallio, Hakaniemi, Tennispalatsi, Tavastia ja Lasipalatsi.

Mukana ovat jo myös Korkeasaari, Linnanmäki ja Suomenlinna sekä Töölönlahtea reunustavista kulttuurikohteista Olympiastadion, Finlandiatalo ja Kiasma.

Tällä viikolla äänestetään punaisista ja keltaisista ruuduista, eli kaduista ja nähtävyyksistä. Kaduista ehdolla ovat Aleksanterinkatu, Kaivokatu, Keskuskatu, Lönnrotinkatu ja Korkeavuorenkatu. Nähtävyyksistä puolestaan kisaavat Kauppatori, Esplanadinpuisto, Eduskuntatalo, Senaatintori ja Presidentinlinna.

Äänestys päättyy 11. joulukuuta.