South Park sivaltaa Tom Cruisea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu South Park -piirrossarja tunnetaan hauskoista kannanotoistaan ja julkkisten kevyestä herjaamisestaan. Esimerkiksi Barbara Streisand on saanut sarjassa kuraa niskaansa. Nyt sarjan tuottajat ovat ottaneet silmätikukseen näyttelijä Tom Cruisen.

Tulevassa South Park -jaksossa tehdää pilaa varsinkin Cruisen skientologia-uskonnosta ja seksuaalisuudesta. Hänen on usein epäilty olevan homoseksuaali, ja Cruise onkin tehnyt kaikkensa, jotta tällaisia väitteitä ei levitettäisi.

Myös South Park kuulunee jatkossa Cruisen vihollisiin, mikäli kyseinen jakso esitetään televisiossa. Jaksossa Cruisea esittävä hahmo ei suostu tulemaan ulos kaapista tavattuaan skientologian perustajan, L Ron Hubbardin, joka kritisoi Cruisen näyttelijäntaitoja.

Jaksossa ovat mukana myös ex-vaimo Nicole Kidman ja tunnettu skientologi-näyttelijä John Travolta, jotka yrittävät suostutella Cruisea ulos kaapista.

– Eikö tätä ole jatkunut jo aivan liian pitkään? Nyt on aika tulla ulos kaapista. Sinä et huijaa enää ketään, Kidmanin hahmo kertoo Cruiselle.