Gary Glitter tuhosi tietokoneensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapsiinsekaantumisesta epäiltynä Vietnamissa äskettäin vangittu entinen glam-rokkari Gary Glitter oli tuhonnut ennen pakenemistaan asunnossaan olleen kannettavan tietokoneen. Glitter pakeni Vung Taon rantakaupungista, kun paikallinen poliisi sai vihjeen mahdollisesta lapsiinsekaantumisesta.

Paikallisen poliisin mukaan Glitter oli rikkonut tietokoneensa tuhotakseen sen sisältämät todisteet lasten hyväksikäytöstä. Rokkarin työ ei tuottanut kuitenkaan toivottua tulosta, sillä poliisin mukaan kovalevyltä voidaan vielä saada informaatiota.

Tällä hetkellä Glitter, oikealta nimeltään Paul Francis Gadd, on määrätty kolmeksi kuukaudeksi tutkintavankeuteen. Häntä epäillään ainakin kahden alaikäisen tytön hyväksikäytöstä. Toinen tytöistä on vasta 12-vuotias. Hyväksikäytöstä hän voi saada 12 vuoden vankeustuomion, mutta lapsen raiskauksesta jopa kuolemantuomion.