Duudsonit tekevät elokuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjalaiset hurjapäät, eli Extreme Duudsonit, riehuvat pian myös valkokankaalla. Pojilla on parhaillaan työn alla täyspitkä toimintakomedia Duudsonit Elokuva, joka nähdään valkokankaalla ensi keväänä.

Elokuva on räjähtävä tarina neljästä sydänystävästä ja heidän huimasta seikkailustaan hulluuden, huumorin ja suomalaisuuden ytimeen. Heitä yhdistää rakkaus vapauteen, hurjiin stuntti-temppuihin ja rajuihin piloihin.

Elokuvaa on kuvattu Suomessa, Los Angesissa ja Meksikossa ja sen tuottaa Rabbit Films.

Duudsonit eli rämäpäinen extreme-temppuja tekevä ryhmä tuli suomalaiselle yleisölle tutuksi vuosina 2001-2004 Extreme Duudsonit -televisio-ohjelmallaan, joka saavutti suuren suosion suomalaisnuorten keskuudessa.

Duudsonit on nähty myös livekeikoilla erilaisissa tapahtumissa ja festivaaleilla. Aiemmin he ovat julkaisseet mm. DVD-materiaalia tempuistaan.