Jana : Pauliina

Singlet · Stara.fi

Hämeenlinnassa pari vuotta sitten perustettu Jana -yhtye julkaisee nyt ensimmäisen singlensä Pauliina. Se on oikein mielenkiintoinen debyyttisingle, joka on tyyliltään raikasta suomipoppia.

Kappaleen melodiat toimivat mukavan leppoisasti jo säkeistöissä, mutta kertosäkeestä löytyy kappaleen clue. Myös suhdetragediasta kertovat lyriikat ovat osuvia ”Oi Pauliina miksi kirjoitit nimeni kultaan, jos en mä merkkaa sulle paskaakaan”.

Vaikka tässä on yhtyeen ensimmäinen virallinen single, Jana on kuitenkin ehtinyt julkaista jo Kiiltävä käytävä EP:n vappuna 2004. Julkaisun nimikappale on menestynyt hyvin mm. demoäänestyksissä.

Janan keulahahmo ja yhtyeen perustaja Jana Överlund vastaa myös yhtyeen musiikista ja sanoituksista. Tuotantopuolelta löytyy Risto Asikainen. Pauliina on mainion rauhallinen radiobiisi, joka antaa odottaa hyvää myös tulevalta albumilta.

www.janaband.com

Pisteet 4/5