Kate Mossin poikaystävä kärähti huumeista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huumekohun takia otsikoissa tiiviisti viime aikoina ollut supermalli Kate Moss on saanut jälleen huonoja uutisia. Hänen poikaystävänsä Pete Doherty jäi nimittäin keskiviikkona poliisin haaviin. Autolla liikkellä ollut 26-vuotias Doherty pysäytettiin Lontoossa, kun hänen epävarma ajotapa herätti poliisin huomion.

Poliisi löysi Dohertyn autosta ”aineita” ja Doherty pidätettiin kovien huumeiden hallussapidosta epäiltynä. Koviin huumeisiin lukeutuvat muun muassa heroiini ja kokaiini, jonka käytöstä Kate Moss jäi taannoin kiinni.

The Libertines -indierock-yhtyeessä aiemmin laulanut ja nykyisin Babyshambles -yhtyeen keulahahmona tunnettu Doherty päästettiin vapaaksi takuita vastaan. Hänen tulee ilmoittautua poliisille ensi kuussa.

Kate Moss kirjautui oman huumekohunsa jälkeen arizonalaiselle klinikalle katkaisuhoitoon. Hän on korostanut, ettei ole pitänyt viime aikoina yhteyttä poikaystäväänsä.