Jennifer Aniston yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Jennifer Aniston esittelee vartaloaan yläosattomissa tuoreimman GQ-lehden kuvissa. Samalla Jennifer on aloittanut ennakoivan ”sodan” eräitä toisia kuvia vastaan.

Paparazzi onnistui nimittäin ikuistamaan Anistonin äskettäin tämän kotipihalla, kun tähti oli ottamassa aurinkoa yläosattomissa.

Aniston ryhtyi toimeen heti kuvista kuultuaan ja varoitti medioita kuvien julkaisusta. Anistonin lakimies John H. Lavely Jr ilmoitti maanantaina medioille nostavansa välittömästi oikeusjutun yksityisyyden suojan rikkomisesta, mikäli joku media julkaisee kyseiset kuvat.

Kirje oli tarkoitettu myös kuvien haltijalle, eli maineikkaalle paparazzi Peter Brandtille, jota vastaan Aniston on nyt nostanut oikeusjutun. Brandt otti haasteen mukaan kyseiset kuvat puolentoista kilometrin etäisyydeltä voimakkaalla teleobjektiivilla. Brandtin mukaan kuvat on kuitenkin otettu läheiseltä tieltä.

Kirjeessä todetaan lisäksi, että sitä ei saa julkaista missään muodossa, mutta koko kirje löytyy kuitenkin TheSmokingGun.com -sivustolta.