Agnes voitti Ruotsin Idolsin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsin ensimmäisestä Idol-kisasta tuttu Darin on noussut nopeasti maansa suosituimmaksi pop-tähdeksi. Single- ja albumilistoilla loistanut tähti sai eilen seuraajan, kun Ruotsin Idol -kisan uusi voittaja valittiin.

Ruotsin uusi idoli on 17-vuotias Agnes Carlsson, joka voitti tiukan yleisöäänestyksen saaden 57 prosenttia äänistä. Ääniä annettiin yhteensä 1,1 miljoonaa. Kilpailussa toiseksi sijoittui 20-vuotias Sebastian Karlsson.

-En voi ymmärtää tätä. Ajattelin ensimmäisenä perhettäni ja ystäviäni, hengästynyt voittaja hehkutti heti voiton jälkeen.

Vänersborgista kotoisin oleva brunette sai esityksensä jälkeen tuomareilta kilpakumppaniaan heikommat arvostelut, mutta kansa oli tuomareiden kanssa eri mieltä. Voitto tuli Melba Mooren kappaleella This Is It ja Jennifer Brownin kappaleella My Everything.

Idol-ohjelma sai Ruotsissa toisella tuotantokaudellaan paljon suuremman suosion kuin ensimmäisenä vuonna. Suomessakin Idols on menestynyt hienosti, vaikka kansa kyllästyi nopeasti hieman samankaltaiseen Popstars-formaattiin.