Justin Timberlake hakee apua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Timberlake on joutunut palkkaamaan henkilökohtaisen laulunopettajan, jonka tarkoituksena on syventää hänen ääntään. Elokuvauraansa aloitteleva Justin on saanut elokuvapäättäjiltä tyrmäävän vastaanoton, sillä heidän mielestään hänen äänensä on liian korkea elokuvamaailmaan.

Justin on kuitenkin päättänyt siirtyä toden teolla valkokankaalle, ja nyt hän on palkannut henkilökohtaisen opettajan kuntouttamaan ääntään.

– Hän on tehnyt ääniharjoituksia yötä päivää. Hän tarvitsee syvän äänen, kuten George Clooneyllä, mikäli haluaa nousta elokuvamaailman uudeksi seksisymboliksi, popparin ystäväpiiristä on kerrottu.

Tähän mennessä Justin on näytellyt jo muutamassa elokuvassa. Miehen elokuvadebyytti Edison tulee piakkoin ensi-iltaan. Hän on kuvannut jo myös elokuvat Alpha Dog, Black Snake Moan ja Southland Tales, jotka tulevat ensi-iltaan vuoden 2006 aikana. Justin kuullaan lisäksi ääniroolissa seuraavassa Shrek 3 -leffassa, joka valmistuu vuonna 2007.