Live 8 haastoi povipommin oikeuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurimman konserttitapahtuman, Live 8:n, järjestäjät ovat haastaneet povipommi Anna Nicole Smithin oikeuteen. Syynä on mallin käytös tapahtuman Philadelphian konsertissa. Anna Nicole Smith saapui konsertin järjestäjien mukaan paikalle juopuneena ja vähäpukeisena.

Smithin oli tarkoitus edustaa konsertissa tapahtuman järjestäjiä. Haasteessaan he kuvaavat Smithiä humaltuneeksi, liian vähäpukeiseksi ja täysin epäsopivaksi konsertin televisiolähetykseen, jolla oli satoja miljoonia katsojia ympäri maailmaa.

Oikeusjutun vastaajana on Smithin lisäksi myös dieettialan yritys Trimspa Inc., joka palkkasi Anna Nicolen keikalle. Live 8 vaatii yritykseltä myös puolen miljoonan dollarin korvauksia välikohtauksen takia ajamatta jääneistä mainoksista.

Anna Nicole Smithin asianajaja Howard K. Stern on todennut, että syytökset ovat täyttä fiktiota ja täysin vastuuttomia.

– He ovat tekemässä Anna Nicolesta syntipukkia sopimusrikolle, jossa Anna Nicolella ei ole mitään osuutta ja mistä hän ei ollut edes tietoinen, Stern kertoi uutistoimisto AP:lle. Juristin mukaan Smith oli tapahtumassa selvin päin ja konsertin järjestäjän mukaan hänen asusteensa oli hyväksyttävä.