Brad Pitt kosii Angelinaa joka päivä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäpariskunta Brad Pitt ja Angelina Jolie ovat viime aikoina näyttäneet myös ulkomaailmalle olevansa yhtä perhettä. Yhdysvalloista kantautuneiden tietojen mukaan Brad haluaisi kuitenkin virallistaa heidän suhteensa samalla kun hän hakee Angelinan lasten virallista adoptiota.

Bradin kerrotaan kosivan Angelinaa joka ikinen päivä, mutta vain mennäkseen kihloihin, sillä hurmurinäyttelijä ei halua astella vielä alttarille. Angelina haluaa kuitenkin vielä odotella oikeaa hetkeä.

– Angelina on riippuvainen itsenäisyydestään. Hän on onnellinen Bradin kanssa, mutta ei silti halua virallistaa suhdetta, lähipiiristä kerrotaan.

Kahden lapsen adoptioäidillä on takanaan jo kaksi epäonnistunutta avioliittoa, joten Angelina haluaa olla täysin varma suhteen kestävyydestä ennen sen virallistamista.