Supermalli vilautteli juhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kuuluisimpiin supermalleihin lukeutuva Naomi Cambell joutui äskettäin noloon tilanteeseen, kun hän vilautteli vahingossa rintavarustustaan eräissä julkkisjuhlissa.

Robbien kanssa taannoin salasuhteessa ollut Naomi oli viettämässä railakasta iltaa New Yorkissa järjestetyissä juhlissa, kun hänen ruskean juhla-asunsa olkain katkesi paljastaen hänen rintansa. Yllättynyt Naomi kirkaisi kauhuissaan ja ehti nostaa pukunsa rintojen peitoksi ennen kuin pinkaisi korjaamaan asuaan, New York Daily News kertoi.

Naomi palasi myöhemmin takaisin juhlimaan kuin mitään ei olisi tapahtunut. Julkkiskemuissa olivat mukana mm. hiphop-tähti Sean ”Puff Daddy” Combbs, musiikkimoguli Damon Dash ja näyttelijä Chris Tucker, joka matki myöhemmin illalla Michael Jacksonin ”haarojen kourimista” tiskijukan soittaessa Jackon Don’t Stop Till You Get Enough -hittiä.