Idols-finalistit eivät yltäneet parhaimpiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kilpailussa käytiin tänään toiseksi viimeinen finaali, jossa jatkopaikasta kisasi kolme kilpailijaa. Heistä vain kaksi jatkaa ensi viikon finaaliin. Kilpailijat esittivät tällä kerralla viime vuosien tuttuja hittikappaleita.

Ensimmäisenä finalistina esiintynyt Ilkka Jääskeläinen lauloi Anastacian Left Outside Alone -kappaleen hieman ponnettomasti. Anastacian tuotanto ei tosin kuulu helpoimpiin esitettäviin.

Ilkan toinen kappale oli Robbie Williamsin Feel, jossa oli jo hieman enemmän voimaa. Kolmanneksi Ilkka esitti uskaliaasti Teräsbetonin Taivas lyö tulta -korpisoturiheavyhitin, jossa mentiin aika äärirajoilla.

Pete Seppälä oli valinnut ensimmäiseksi kappaleekseen Bon Jovin Have A Nice Day -hitin, mutta ei yltänyt sillä parhaimpaansa, vaan kuulosti turhan kireältä.

Toiseksi kilpailukappaleeksi Pete oli valinnut Brian McFaddenin Real To Me -kappaleen, jossa soundi oli suhteellisen kohdallaan. Kolmantena hän esitti vielä laimean pullamössöversion Apulanta-yhtyeen Armo-hitistä.

Katri Ylander jatkoi ensimmäisellään rohkeaa linjaansa kappalevalinnoissa. Hän esitti Ana Johnsonin We Are -kappaleen tutun tyylikkäästi. Katrin toinen kappale oli Avril Lavignen I’m With You. Kolmanneksi hän esitti Irinan Älä sano mitään -kappaleen.

Illan parhaasta kokonaisuudesta vastasi selvästi Katri, kun pojilla oli puolestaan havaittavissa hienoista yliyrittämistä.

Finaalin yleisöäänestyksen tulokset selviävät sunnuntaina kello 22.35 alkavassa lähetyksessä. Silloin selviää myös Suomen Idols-kilpailun finaalikaksikko