Pete Seppälä putosi Idolsista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kilpailun finaalikaksikko selvisi sunnuntaina toiseksi viimeisessä finaalilähetyksessä. Mukana oli enää kolme kilpailijaa, eli Katri Ylander, Ilkka Jääskeläinen ja Pete Seppälä. Heistä Pete Seppälä sai vähiten yleisöääniä ja putosi täten kisasta.

Ilkka Jääskeläinen lauloi finaalissa Anastacian Left Outside Alone, Robbie Williamsin Feel ja Teräsbetonin Taivas lyö tulta -kappaleet.

Pete Seppälä esitti puolestaan Bon Jovin Have A Nice Day, Brian McFaddenin Real To Me ja Apulannan Armo -kappaleet. Katri Ylander oli valinnut biiseikseen Ana Johnsonin We Are, Avril Lavignen I’m With You ja Irinan Älä sano mitään -hitit.

Kilpailijoista Katri Ylander oli selvästi finaalilavan valovoimaisin tähti, vaikka hänkään ei yltänyt aivan parhaimpaan suoritukseensa.

Ensi sunnuntain finaalissa nähdään siis Katri Ylander ja Ilkka Jääskeläinen.